Bitcoin

Binance.US Stoppar Insättningar i US-dollar, Uttag Måste Ske Senast Den 13 Juni Men Större Driftstopp Rapporteras

Binance.US stoppar insättningar i USD och har uppmanat användarna att ta ut alla amerikanska dollar senast den 13 juni, även om dess dollartjänst för uttag för närvarande inte fungerar.

Dessutom kommer alla USD-handelspar att tas bort nästa vecka.

Ett uttalande på dess Twitter-konto lyder delvis: “SEC har börjat använda extremt aggressiva och skrämmande taktiker i sin strävan efter en ideologisk kampanj mot den amerikanska digitala tillgångsindustrin. Binance.US och våra affärspartners har inte skonats från användningen av dessa taktiker, vilket har skapat utmaningar för de banker vi arbetar med.

“Som ett resultat, i ett försök att skydda våra kunder och plattform, suspenderar vi idag USD-insättningar och meddelar kunderna att våra bankpartners förbereder sig för att pausa fiat (USD) uttagskanaler så tidigt som den 13 juni 2023. Vi uppmuntrar kunderna att vidta lämpliga åtgärder med sina USD.”
 

Meddelandet på statussidan för den amerikanska delen av Binance-handelsgruppen varnade för att det kan bli fördröjningar vid uttag av USD-fonder.

Dock rapporterar sajten för närvarande ett stort driftstopp för USD-uttag via banköverföring (ACH), betalkort, Apple Pay, Google Pay och trådöverföring.

Det finns ännu ingen indikation på när uttagstjänsterna kommer att vara tillbaka, vilket lämnar Binance.US-klienter i limbo.

binance.us uttag stopp

Binance.US stäms av den amerikanska värdepappers- och börskommissionen (SEC) och regeringen försöker frysa institutionens tillgångar. Myndigheten försökte på tisdag att frysa Biances amerikanska tillgångar.

Den amerikanska SEC och dess ordförande Gary Gensler anklagas av kryptoindustrin för att vilja stänga ner industrin i USA.

I relaterade nyheter hävdar Binance att Gensler försökte få ett jobb på Binance 2019 och borde avstå från stämningen.

Coinbase, den största amerikanska börsen, stäms också av SEC.

Sedan tillkännagivandet att Binance US stämdes, har nettobetalningarna på börsen blivit negativa, enligt kryptodataanalytiker hos Hansen.

Nettoflödet var tidigare 78 miljoner dollar positivt för Binance US 24 timmar efter att SEC stämde Binance

Det har nu blivit negativt till -123,6 miljoner dollar efter att SEC ansökte om att söka en tillfällig återhållandeorder för att frysa Binance US tillgångar.

 

 

Binance.US och CZs problem ökar – men är nu alla Amerikanska Börser Hotade?

I en domstolsinlämning som släpptes på onsdag detaljerar SEC hur Binance-entiteter flyttade upp till 50 miljarder dollar av dollarfonder med hjälp av tjänster från Silvergate Bank och Signature Bank. Läs rapporten från vår korrespondent i Washington DC.

Problem för Binance, BAM Trading – enheten som innehåller Binance US – och Changpeng Zhao (CZ), chefen för gruppen, fördjupades på tisdagen.

Före detta VD för Binance US, Brian Brooks, avslöjade i rättsdokument att, “Det som blev klart för mig vid en viss punkt var att CZ var VD för BAM Trading, inte jag. Det var det som blev klart vid en viss tidpunkt.”

CZ har alltid hävdat att Binance.US och den bredare Binance-gruppen var separata organisationer som hanterades som distinkta enheter – Brooks uttalande motsäger detta direkt.

Attacken på Binance och Coinbase väcker tvivel om möjligheten att centraliserade börser opererar i USA.

Vid skrivandets stund är bitcoinpriset lite förändrat till 26 437 dollar.
 

Meme Coins Fortfarande Bullish när Krypto Slår tillbaka – $SEC, $GENSLR, $WSM

I kölvattnet av SEC: s stämningsnyheter har ett antal meme-mynt lanserats, inklusive FucktheSEC ($SEC) och $GENSLR.

Efter en initial korrigering har kryptomarknaden förblivit lugn när handlare börjar rationalisera SEC: s drag som ett USA-centrerat problem, även om USA fortfarande är den främsta kryptomarknaden.

I ett tecken på den fortsatta optimistiska stämningen i hörn av krypto som meme-mynt, har Wall Street Memes ($WSM) samlat in nästan 5,5 miljoner dollar i sin pågående presale som är mindre än två veckor gammal.

Wall Street Meme’s retailhandelsgemenskap är en miljon stark och har sina rötter i Covid-pandemiens meme stock-rusning. Den tar nu striden för den lilla killen till krypto – och vilken bättre tid att göra det, med tanke på SEC: s nuvarande krig mot krypto.

Besök Wall Street Memes webbplats

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu